Darmowa wysyłka od 200zł
Darmowa wysyłka od 200zł
14-dni na zwrot
Darmowa pomoc w wyborze
Olej lniany LenVitol® powstaje tradycyjną metodą tłoczenia na zimno. Charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów wielonienasyconych oraz kwasów tłuszczowych omega-3.
Olej lniany LenVitol® powstaje tradycyjną metodą tłoczenia na zimno. Charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów wielonienasyconych oraz kwasów tłuszczowych omega-3.
Olej lniany LenVitol® powstaje tradycyjną metodą tłoczenia na zimno. Charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów wielonienasyconych oraz kwasów tłuszczowych omega-3.
Olej tłoczony na zimno z nasion konopi siewnych posiada charakterystyczne dla tego oleju smak i zapach. Może być stosowany jest jako dodatek do ziemniaków, kasz, gotowanych warzyw, surówek i innych potraw na zimno.
Olej rzepakowy powstaje z wyselekcjonowanych odmian rzepaku metodą tłoczenia na zimno. Dzięki temu posiada delikatny aromat i wyrazisty, lekko ziołowy smak, które sprawiają, iż jest doskonałym dodatkiem do dań przygotowywanych na zimno oraz surówek z kiszonej kapusty, sałatek greckich, dipów, sosów i past.
Olej z pestek winogron otrzymywany jest z nasion winogron i posiada delikatny smak. Jego zaletą jest nieporównywalna z żadnym innym olejem, właściwość zachowania naturalnego smaku potraw na nim smażonych.
Olej z lnianki, uzyskiwany jest z nasion lnicznika siewnego metodą tłoczenia na zimno. Ze względu na swój wyrazisty smak polecany jest jako dodatek do surówek, sałatek, pieczywa oraz przygotowywanych na zimno potraw mięsnych i rybnych.
Olej z nasion ogórecznika Ogórecznik OleoVitum charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów nienasyconych, w tym tłuszczów wielonienasyconych, do których należą kwasy tłuszczowe z rodziny omega-6: kwas linolowy (LA) i gamma-linolenowy (GLA).
Preparat BIOMEGALIN® 3-6-9 charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów nienasyconych, do których należą tłuszcze wielonienasycone z rodziny omega-3 i omega-6 oraz tłuszcze jednonienasycone z rodziny omega-9.
VENTROL® to połączenie oleju lnianego z olejem z owoców rokitnika, witaminą A i witaminą E. Charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczów nienasyconych, tłuszczów wielonienasyconych oraz kwasów tłuszczowych omega-3, do których należy kwas alfa-linolenowy (ALA).
Olej z awokado otrzymywany jest z najdorodniejszych owoców metodą tłoczenia na zimno. Kusi nadzwyczaj bogatym aromatem i łagodnym owocowym smakiem. Wspaniale podkreśla smak potraw przygotowywanych na zimno, zwłaszcza sałatek, surówek, dipów, sosów i pikantnych past.