Darmowa wysyłka od 200zł
Darmowa wysyłka od 200zł
14-dni na zwrot
Darmowa pomoc w wyborze
Olej z wiesiołka ma wpływ na: zdrowie skóry zdrowie hormonalne układ krążenia oraz pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi
Spirulina to szmaragdowozielone mikroalgi, posiadające niezwykłe wartości odżywcze. Jest jednym z najbardziej naturalnych źródeł substancji odżywczych.
PIRULINA POWDER 100% PURE SINGULARIS SUPERIOR to możliwie najczystsza forma spiruliny bez dodatków konserwantów, barwników czy substancji przeciwzbrylających.
SPIRULINA POWDER 100% PURE SINGULARIS SUPERIOR to możliwie najczystsza forma spirulinybez dodatków konserwantów, barwników czy substancji przeciwzbrylających
To w 100% naturalny, czyste i enzymatycznie żywe sproszkowane pędy młodego jęczmienia zamknięty w kapsułce. Posiada pełną gamę witamin, składników mineralnych, aminokwasów oraz pierwiastków śladowych i to w składzie, w jakim skomponowała je natura.
Olej z wiesiołka uzyskiwany jest z nasion wiesiołka metodą tłoczenia na zimno. Posiada delikatny smak i zapach. Może być wykorzystywany do sporządzania surówek i sałatek, a także jako dodatek do dań mięsnych i rybnych podawanych na zimno.
Olej dyniowy otrzymywany jest poprzez tłoczenie pestek dyni i wyróżnia się charakterystyczną dla nich ciemnozieloną barwą oraz unikalnym smakiem i zapachem. Z tego względu stanowi wspaniały dodatek do zup, surówek, sałatek, gotowanych warzyw i innych potraw przygotowywanych na zimno.
Olej powstaje ze starannie wyselekcjonowanych orzechów włoskich. Charakteryzuje się wysoką zawartością kwasów tłuszczowych omega-3 oraz delikatnym orzechowym smakiem.
Oliwa z oliwek Extra Virgin z pierwszego tłoczenia, to najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Oliwa ta posiada bogaty aromat i wyjątkowy smak.
Olej arachidowy powstaje ze starannie wyselekcjonowanych orzeszków ziemnych. Jego delikatna orzechowa nuta oraz słodkawy posmak czynią z niego idealny dodatek do deserów, lodów, sosów oraz do polewania ryżu z owocami, budyniu, naleśników i racuchów. Można go używać do wszelkiego rodzaju potraw na zimno.
Olej uzyskiwany jest z nasion słonecznika metodą tłoczenia na zimno. Posiada charakterystyczny dla nasion słonecznika łagodny, lekko orzechowy smak.
Olej arganowy to produkt otrzymywany w wyniku tłoczenia nasion arganu (Argania spinosa). Charakteryzuje się przyjemnym, orzechowym aromatem oraz wyrazistym smakiem.