Darmowa wysyłka od 200zł
Darmowa wysyłka od 200zł
14-dni na zwrot
Darmowa pomoc w wyborze
Podkategorie
Kiedy producent może nazwać swoją żywność "EKO" lub "BIO"? Według prawa unijnego wtedy, kiedy w co najmniej 95 proc. wyprodukuje ją metodami ekologicznymi. W przypadku upraw rolnych ważne jest, by ziemia, na której stoi gospodarstwo, była czysta, więc odpadają uprawy przydrożne, gdyż gleba zawiera tam zbyt dużo ołowiu i innych zanieczyszczeń.
Sok z jagód acai wzmacnia organizm poprzez zasilanie go ogromnymi ilościami białka, wzmacniając mięśnie, narządy wewnętrzne a także włosy kości, skórę, paznokcie. Sok z jagód Acai wykazuje działanie detoksykujące organizm człowieka z substancji chemicznych powszechnie stosowanych w przemyśle spożywczym (konserwanty, ulepszacze smaku).
Malina właściwa (Rubus idaeus L.) jest rośliną uprawianą tradycyjnie w wielu krajach świata. Sok wyciskany bezpośrednio z owoców maliny charakteryzuje się czerwonopurpurowym kolorem i aromatycznym, naturalnie kwaśnym smakiem.
Preparat zawiera sok wyciskany bezpośrednio z owoców malin (Rubus idaeus) z ekstraktem z kwiatu lipy (Tilia cordata).
Naturalny, wysokiej jakości 100% sok z owoców noni otrzymywany jest poprzez bezpośrednie ich wyciskanie. Jest on doskonałym uzupełnieniem codziennej zbilansowanej diety.
Otrzymywany z owoców pigwy sok posiada wielu zwolenników, ceniących sobie jego wyrazisty i charakterystyczny smak i zapach. Sok może stanowić dodatek do aromatycznych napojów i koktajli zarówno w okresie jesienno-zimowym jak i wiosenno-letnim.
100% sok z rokitnika otrzymywany jest z owoców rokitnika zwyczajnego zwanego ananasem syberyjskim. Stanowi doskonałe uzupełnienie codziennej diety.
Bezpośrednio wyciskany z owoców granatu sok stanowi doskonałe uzupełnienie codziennej zbilansowanej diety. Charakteryzuje się naturalnie kwaśnym, lekko cierpkim smakiem oraz zawartością polifenoli (1000 mg w 100 ml soku).
Naturalny 100% sok z żurawiny otrzymywany jest poprzez bezpośrednie wyciskanie owoców żurawiny. Charakteryzuje się kwaśnym, lekko cierpkim smakiem.
Sok z owoców goji charakteryzuje się wysoką zawartością witaminy C, która pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz nerwowego, przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia oraz chroni komórki przed stresem oksydacyjnym.
Czarny bez wspomaga prawidłową pracę układu odpornościowego. Wykazuje właściwości antyoksydacyjne, dzięki czemu pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Sok warto pić zarówno w okresie letnim jako doskonały składnik aromatycznych i orzeźwiających napojów i koktajli, jak i w okresie jesienno-zimowym oraz w okresie przesilenia wiosennego.
Charakteryzuje się wysoką zawartością witaminy C, która pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz nerwowego, przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia oraz pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym.