Żywność bezglutenowa i niskobiałkowa

Makaron Krakowski niskobiałkowy PKU - świderki Zobacz większe

Makaron Krakowski niskobiałkowy PKU - świderki

Nowy produkt

Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1456,8 kJ / 348,20 kcal

- białko: 0,3 g

- węglowodany: 85,4 g

- tłuszcz: 0,6 g

Więcej szczegółów

Składniki:

skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa,woda, sól, substancja zagęszczająca: E 464, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, regulator kwasowości: E 575, barwnik: beta karoten.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1456,8 kJ / 348,20 kcal

- białko: 0,3 g

- węglowodany: 85,4 g

- tłuszcz: 0,6 g

 

 fenyloalanina 10,6 mg / 100 g produktu

 

Masa netto: 250 g

Okres przydatności do spożycia: 24 m-ce

13 innych produktów w tej samej kategorii: