Żywność bezglutenowa i niskobiałkowa

Ciasto pierogowo - makaronowo- naleśnikowe niskobiałkowe PKU Zobacz większe

Ciasto pierogowo - makaronowo- naleśnikowe niskobiałkowe PKU

Nowy produkt

Koncentrat do sporządzania pierogów, naleśników i makaronu

Produkt dietetyczny, bez konserwantów !!!

Więcej szczegółów

Składniki:

Skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, skrobia ziemniaczana, glukoza, substancja zagęszczająca: guma guar i E464, błonnik pokarmowy, regulator kwasowości E575, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1428 kJ / 341,4 kcal

- białko: 0,20 g

- węglowodany: 84,80 g

- tłuszcz: 0,15 g

 fenyloalanina: 4,30 mg / 100 g produktu

Waga: 500 g

13 innych produktów w tej samej kategorii: