Yerba mate

Yerba Mate CBSE o smaku pomarańczowym 0,5 kg Zobacz większe

Yerba Mate CBSE o smaku pomarańczowym 0,5 kg

Nowy produkt

Ma intensywny smak, który przyjemnie przełamuje dodatek pomarańczy

Więcej szczegółów

Sposób zaparzania:

  1. Napełnij suszem naczynie do ¾ objętości, następnie przykryj dłonią górną część naczynia.
  2. Odwróć naczynie i potrząśnij tak, by pył z suszu znalazł się na ręce.
  3. Delikatnie odwróć naczynie do pierwotnej pozycji, uważając, by zawartość nie zmieniła swego położenia.
  4. Umieść bombillę w naczyniu i zalej wodą o temperaturze 70-80 stopni Celsjusza.
  5. Odczekaj 2-3 minuty.
  6. Po tym czasie mate jest gotowa. Należy pić ją powoli przez bombillę. Naparu nie powinno się mieszać.

7 innych produktów w tej samej kategorii: