Darmowa wysyłka od 200zł
Darmowa wysyłka od 200zł
14-dni na zwrot
Darmowa pomoc w wyborze
Nowy produkt
LenVitol® MĄKA LNIANA powstaje z odtłuszczonych, a następnie zmielonych nasion lnu zwyczajnego. Może być spożywana bez obróbki termicznej jako dodatek do past, jogurtów, owocowych lub warzywnych koktajli.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
LenVitol® MĄKA LNIANA powstaje z odtłuszczonych, a następnie zmielonych nasion lnu zwyczajnego. Może być spożywana bez obróbki termicznej jako dodatek do past, jogurtów, owocowych lub warzywnych koktajli. Polecana jest również do smażenia, gotowania oraz pieczenia. Nasiona lnu zwyczajnego wspierają perystaltykę jelit. Nasiona lnu zwyczajnego naturalnie nie zawierają glutenu, dlatego mąka lniana może stanowić składnik diety bezglutenowej. Utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga zrównoważonego odżywiania i prowadzenia zdrowego trybu życia.
Mąka polecana do diety bezglutenowej.
Składniki: mąka lniana ze zmielonych, odtłuszczonych nasion lnu zwyczajnego (Linum usitatissimum L.) - 100%.
Przechowywanie: przechowywać w temp. pokojowej, w suchym i ciemnym miejscu.